Наукова періодика України | Сучасні літературознавчі студії | ||
Бакіна T. Кулінарна література в процесах формування смаків / T. Бакіна // Сучасні літературознавчі студії. - 2012. - Вип. 9. - С. 9-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Sls_2012_9_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бакіна T. Кулінарна література в процесах формування смаків / T. Бакіна // Сучасні літературознавчі студії. - 2012. - Вип. 9. - С. 9-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Sls_2012_9_4. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |