Наукова періодика України Сучасні літературознавчі студії


Бакіна T. 
Кулінарна література в процесах формування смаків / T. Бакіна // Сучасні літературознавчі студії. - 2012. - Вип. 9. - С. 9-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Sls_2012_9_4
  Повний текст PDF - 110.83 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бакіна T.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бакіна T. Кулінарна література в процесах формування смаків / T. Бакіна // Сучасні літературознавчі студії. - 2012. - Вип. 9. - С. 9-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Sls_2012_9_4.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського