Наукова періодика України Сучасна гастроентерологія


Міщук В. Г. 
Базальний та постпрандіальний рівень греліну і характер харчової поведінки у хворих із синдромом подразненої кишки із запорами на тлі ожиріння різного ступеня / В. Г. Міщук, Г. В. Григорук // Сучасна гастроентерологія. - 2018. - № 4. - С. 30-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/SGastro_2018_4_7
  Повний текст PDF - 1.663 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Міщук В.
  • Григорук Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Міщук В. Г. Базальний та постпрандіальний рівень греліну і характер харчової поведінки у хворих із синдромом подразненої кишки із запорами на тлі ожиріння різного ступеня / В. Г. Міщук, Г. В. Григорук // Сучасна гастроентерологія. - 2018. - № 4. - С. 30-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/SGastro_2018_4_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Міщук Василь Григорович (медичні науки)
  • Григорук Галина Василівна (медичні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського