Наукова періодика України | Сучасна гастроентерологія | ||
Куринная Е. Г. Пробиотики, пребиотики и кишечная микрофлора: современный взгляд. Часть ІІ / Е. Г. Куринная // Сучасна гастроентерологія. - 2015. - № 1. - С. 96-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/SGastro_2015_1_16 Сделана попытка обобщить научные данные и принципы относительно пребиотиков и пробиотиков. Данные ингредиенты могут быть легко включены в состав сбалансированной диеты. Имеющиеся факты свидетельствуют об их потенциальной пользе для здоровья человека. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Куринная Е. Г. Пробиотики, пребиотики и кишечная микрофлора: современный взгляд. Часть ІІ / Е. Г. Куринная // Сучасна гастроентерологія. - 2015. - № 1. - С. 96-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/SGastro_2015_1_16. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |