Наукова періодика України Сучасна гастроентерологія


Куринная Е. Г. 
Пробиотики, пребиотики и кишечная микрофлора: современный взгляд. Часть ІІ / Е. Г. Куринная // Сучасна гастроентерологія. - 2015. - № 1. - С. 96-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/SGastro_2015_1_16
Сделана попытка обобщить научные данные и принципы относительно пребиотиков и пробиотиков. Данные ингредиенты могут быть легко включены в состав сбалансированной диеты. Имеющиеся факты свидетельствуют об их потенциальной пользе для здоровья человека.
  Повний текст PDF - 420.007 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Куринная Е.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Куринная Е. Г. Пробиотики, пребиотики и кишечная микрофлора: современный взгляд. Часть ІІ / Е. Г. Куринная // Сучасна гастроентерологія. - 2015. - № 1. - С. 96-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/SGastro_2015_1_16.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського