Наукова періодика України | Сучасна гастроентерологія | ||
Бабак О. Я. Роль пробиотических продуктов питания в профилактике и лечении функциональных запоров / О. Я. Бабак, Г. Д. Фадеенко, К. А. Сытник. // Сучасна гастроентерологія. - 2012. - № 5. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/SGastro_2012_5_20 Останніми роками наші знання про механізми дії пробіотиків значно розширилися, а пробіотичні продукти харчування все впевненіше посідають своє місце в щоденному раціоні громадян. Наведено дані щодо ефективності пробіотичних продуктів харчування в оптимізації кишкової мікрофлори, застосуванні їх у профілактиці та комплексній терапії функціональних закрепів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бабак О. Я. Роль пробиотических продуктов питания в профилактике и лечении функциональных запоров / О. Я. Бабак, Г. Д. Фадеенко, К. А. Сытник. // Сучасна гастроентерологія. - 2012. - № 5. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/SGastro_2012_5_20.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |