Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Петриченко С. В. 
Визначення тривалості підсушування ковбасних виробів / С. В. Петриченко, В. О. Олексієнко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 2. - С. 18-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2019_19_2_5
  Повний текст PDF - 307.392 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Петриченко С.
  • Олексієнко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Петриченко С. В. Визначення тривалості підсушування ковбасних виробів / С. В. Петриченко, В. О. Олексієнко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 2. - С. 18-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2019_19_2_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Петриченко Сергій Володимирович (1962–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського