Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Міснянкін Д. О. Вплив екструзійної обробки на якість ферментованого житнього солоду / Д. О. Міснянкін, Б. О. Андрущенко, Д. А. Угрімова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 2. - С. 153-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2019_19_2_20 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Міснянкін Д. О. Вплив екструзійної обробки на якість ферментованого житнього солоду / Д. О. Міснянкін, Б. О. Андрущенко, Д. А. Угрімова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 2. - С. 153-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2019_19_2_20. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |