Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Вітряк О. П. 
Технологія смузі з використанням харчової композиції з рослинної сировини / О. П. Вітряк, Л. В. Ткаченко, А. А. Серенко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 1. - С. 232-239. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2019_19_1_32
  Повний текст PDF - 440.944 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Вітряк О.
  • Ткаченко Л.
  • Серенко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Вітряк О. П. Технологія смузі з використанням харчової композиції з рослинної сировини / О. П. Вітряк, Л. В. Ткаченко, А. А. Серенко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 1. - С. 232-239. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2019_19_1_32.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського