Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Вітряк О. П. Технологія смузі з використанням харчової композиції з рослинної сировини / О. П. Вітряк, Л. В. Ткаченко, А. А. Серенко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 1. - С. 232-239. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2019_19_1_32 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Вітряк О. П. Технологія смузі з використанням харчової композиції з рослинної сировини / О. П. Вітряк, Л. В. Ткаченко, А. А. Серенко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 1. - С. 232-239. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2019_19_1_32. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |