Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Юдіна Т. І. 
Обґрунтування складу борошняної сировини у технології безглютенових кексів / Т. І. Юдіна, О. М. Безрученко, В. О. Павлюченко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 1. - С. 179-187. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2019_19_1_25
  Повний текст PDF - 444.526 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Юдіна Т.
  • Безрученко О.
  • Павлюченко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Юдіна Т. І. Обґрунтування складу борошняної сировини у технології безглютенових кексів / Т. І. Юдіна, О. М. Безрученко, В. О. Павлюченко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 1. - С. 179-187. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2019_19_1_25.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського