Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Юдіна Т. І. Обґрунтування складу борошняної сировини у технології безглютенових кексів / Т. І. Юдіна, О. М. Безрученко, В. О. Павлюченко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 1. - С. 179-187. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2019_19_1_25 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Юдіна Т. І. Обґрунтування складу борошняної сировини у технології безглютенових кексів / Т. І. Юдіна, О. М. Безрученко, В. О. Павлюченко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 1. - С. 179-187. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2019_19_1_25. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |