Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Болгова Н. В. Особливості виробництва сиру "Голландський" на потужностях філії "Охтирський сиркомбінат" ПП "Рось" / Н. В. Болгова, Ю. В. Назаренко, О. Г. Перетятько // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 1. - С. 156-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2019_19_1_22 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Болгова Н. В. Особливості виробництва сиру "Голландський" на потужностях філії "Охтирський сиркомбінат" ПП "Рось" / Н. В. Болгова, Ю. В. Назаренко, О. Г. Перетятько // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 1. - С. 156-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2019_19_1_22.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |