Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Постнов Г. М. Спосіб отримання рибного бульйону з кісткових анатомічних частин ставкової риби з використанням ультразвуку / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, М. М. Максименко, А. В. Гулий // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 51-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_1_9 Мета роботи - розробка технології переробки анатомічних частин ставкової риби. Досліджено спосіб отримання рибного бульйону з кісткових анатомічних частин ставкової риби з використанням ультразвукових коливань, який надасть можливість скоротити терміни теплової обробки та отримати висококонцентрований рибний бульйон. Бульйон є напівфабрикатом високого ступеня готовності і його можна використовувати під час приготування кулінарних виробів з риби. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Постнов Г. М. Спосіб отримання рибного бульйону з кісткових анатомічних частин ставкової риби з використанням ультразвуку / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, М. М. Максименко, А. В. Гулий // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 51-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_1_9. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |