Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Стручаєв М. І. Формування заморожених соків / М. І. Стручаєв, Н. П. Загорко, В. Г. Тарасенко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 246-252. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_1_35 Мета роботи - вдосконалення технології формування заморожених соків. Наведено варіанти вдосконалення способу консервування з використанням швидкого заморожування та тривалого низькотемпературного зберігання фруктових, овочевих, плодоовочевих соків із м'якоттю. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Стручаєв М. І. Формування заморожених соків / М. І. Стручаєв, Н. П. Загорко, В. Г. Тарасенко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 246-252. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_1_35. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |