Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Стручаєв М. І. 
Формування заморожених соків / М. І. Стручаєв, Н. П. Загорко, В. Г. Тарасенко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 246-252. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_1_35
Мета роботи - вдосконалення технології формування заморожених соків. Наведено варіанти вдосконалення способу консервування з використанням швидкого заморожування та тривалого низькотемпературного зберігання фруктових, овочевих, плодоовочевих соків із м'якоттю.
  Повний текст PDF - 412.186 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Стручаєв М.
  • Загорко Н.
  • Тарасенко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Стручаєв М. І. Формування заморожених соків / М. І. Стручаєв, Н. П. Загорко, В. Г. Тарасенко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 246-252. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_1_35.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського