Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Мельников К. О. 
Сучасні аспекти використання рибної сировиниу технологіях м'ясомістких продуктів / К. О. Мельников, Т. О. Колісниченко, Ю. А. Мацук, І. М. Марченко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 153-158. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_1_22
Мета роботи - наукове обгрунтування та розробка технології м'ясомістких продуктів із використанням рибної сировини. Проведено дослідження органолептичних, фізико-хімічних, функціонально-технологічних характеристик м'ясо-рибних напівфабрикатів із додаванням фаршу з філе минтаю. Теоретично обгрунтовано та експериментально підтверджено технологію м'ясомістких продуктів із використанням фаршу з філе минтаю.
  Повний текст PDF - 384.79 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мельников К.
  • Колісниченко Т.
  • Мацук Ю.
  • Марченко І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мельников К. О. Сучасні аспекти використання рибної сировиниу технологіях м'ясомістких продуктів / К. О. Мельников, Т. О. Колісниченко, Ю. А. Мацук, І. М. Марченко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 153-158. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_1_22.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського