Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Ломейко О. П. Вплив вакуумного охолодження плодів черешні на коефіцієнт втрати маси / О. П. Ломейко, Л. В. Єфіменко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 138-146. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_1_20 Надано аналіз науково-експериментального дослідження плодів черешні за вакуумного охолодження. Розглянуто втрату маси плодів черешні, методи її зменшення, параметри тиску у камері охолодження, температури та часу за вакуумного охолодження плодів черешні. Доведено, що розприскування води на плоди черешні та подальше покриття поліетиленовою плівкою перед попереднім охолодженням вакуумом є фактором, який значно зменшує загальну втрату маси. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ломейко О. П. Вплив вакуумного охолодження плодів черешні на коефіцієнт втрати маси / О. П. Ломейко, Л. В. Єфіменко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 138-146. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_1_20. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |