Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Мирненко Ю. П. Технологія крапельного зрошування в овочівництві / Ю. П. Мирненко, Р. О. Бакарджиєв, О. О. Парахін // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2017. - Вип. 17, т. 3. - С. 137-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2017_17_3_15 Розглянуто особливості технології крапельного зрошування в овочівництві. Для розглянутого прикладу (томати) гектарна витрата води (за одну годину роботи системи) складає 26 м<^>3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мирненко Ю. П. Технологія крапельного зрошування в овочівництві / Ю. П. Мирненко, Р. О. Бакарджиєв, О. О. Парахін // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2017. - Вип. 17, т. 3. - С. 137-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2017_17_3_15. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |