Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Бурдо О. Г. Моделювання процесу концентрування цукрових розчинів в мікрохвильовому вакуум-випарному апараті / О. Г. Бурдо, Т. А. Різниченко, Н. В. Ружицька // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2017. - Вип. 17, т. 1. - С. 41-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2017_17_1_9 Для інтенсифікації процесу вакуум-випарювання запропоновано забезпечити рівномірність енергопідведення та виключити проміжний теплоносій за рахунок використання мікрохвильових технологій. Наведено результати експериментальних досліджень концентрування екстрактів стевії, кави, розчинів цукру та NaCl. Показано вплив питомого підведення енергії, тиску в апараті, площі поверхні випаровування на інтенсивність процесу концентрування харчових продуктів на прикладі розчину цукру. Одержано критеріальне рівняння періодичного процесу вакуум-випарювання за умов дії мікрохвильового поля. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бурдо О. Г. Моделювання процесу концентрування цукрових розчинів в мікрохвильовому вакуум-випарному апараті / О. Г. Бурдо, Т. А. Різниченко, Н. В. Ружицька // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2017. - Вип. 17, т. 1. - С. 41-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2017_17_1_9. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |