Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Карпутіна Д. Д. Розроблення ферментованих напоїв на основі цукрового сорго та концентрату яблучного соку / Д. Д. Карпутіна, Н. Е. Фролова, К. Є. Королюк, І. В. Мельник // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2015. - Вип. 15, т. 1. - С. 249-257. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2015_15_1_35 На підставі аналізу даних міжнародних консалтингових компаній визначено перспективність виробництва напоїв оздоровчого направлення на основі цукрового сорго та концентрату яблучного соку. Мета досліджень - визначення оптимальних режимів приготування сусла з цукрового сорго; підбір співвідношень сусла з соку цукрового сорго та концентрату яблучного соку; проведення процесу бродіння; одержання напоїв оздоровчого направлення з високими органолептичними показниками. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Карпутіна Д. Д. Розроблення ферментованих напоїв на основі цукрового сорго та концентрату яблучного соку / Д. Д. Карпутіна, Н. Е. Фролова, К. Є. Королюк, І. В. Мельник // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2015. - Вип. 15, т. 1. - С. 249-257. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2015_15_1_35. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |