Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Карпутіна Д. Д. 
Розроблення ферментованих напоїв на основі цукрового сорго та концентрату яблучного соку / Д. Д. Карпутіна, Н. Е. Фролова, К. Є. Королюк, І. В. Мельник // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2015. - Вип. 15, т. 1. - С. 249-257. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2015_15_1_35
На підставі аналізу даних міжнародних консалтингових компаній визначено перспективність виробництва напоїв оздоровчого направлення на основі цукрового сорго та концентрату яблучного соку. Мета досліджень - визначення оптимальних режимів приготування сусла з цукрового сорго; підбір співвідношень сусла з соку цукрового сорго та концентрату яблучного соку; проведення процесу бродіння; одержання напоїв оздоровчого направлення з високими органолептичними показниками.
  Повний текст PDF - 486.724 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Карпутіна Д.
  • Фролова Н.
  • Королюк К.
  • Мельник І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Карпутіна Д. Д. Розроблення ферментованих напоїв на основі цукрового сорго та концентрату яблучного соку / Д. Д. Карпутіна, Н. Е. Фролова, К. Є. Королюк, І. В. Мельник // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2015. - Вип. 15, т. 1. - С. 249-257. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2015_15_1_35.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського