Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Самойчук К. О. Якість та енергетична ефективність процесу струминної гомогенізації молока з роздільною подачею вершків / К. О. Самойчук, О. О. Ковальов, В. О. Султанова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2015. - Вип. 15, т. 1. - С. 240-248. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2015_15_1_34 Визначено показники якості процесу диспергування, які свідчать про те, що робота гомогенізатора є ефективною з точки зору подрібнення та енергетичних витрат у достатньо вузькому діапазоні значень критерію подрібнення, числа Вебера. Енергетичні витрати процесу за результатами попередніх розрахунків дорівнюють 1 - 4 кВт/т. Стверджується, що витрати на проведення процесу струминної гомогенізації та нормалізації у струминному гомогенізаторі молока з роздільним подаванням вершків будуть у 4 - 5 разів нижчими за клапанні за збереження високої якості продукту. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Самойчук К. О. Якість та енергетична ефективність процесу струминної гомогенізації молока з роздільною подачею вершків / К. О. Самойчук, О. О. Ковальов, В. О. Султанова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2015. - Вип. 15, т. 1. - С. 240-248. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2015_15_1_34. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |