Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Семко Т. В. Технологія виробництва твердого сиру з використанням високотемпературної обробки молока / Т. В. Семко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2015. - Вип. 15, т. 1. - С. 181-186. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2015_15_1_25 Описано результати дослідження компромісних методів обробки молока (високотемпературних). Проблема, яка пов'язана з підвищенням якості та сиропридатності молока-сировини та вдосконаленням технологічного процесу виробництва натуральних твердих сирів, відноситься до найважливіших. Вирішення її надасть можливість скоротити тривалість технологічного процесу, розширити асортимент твердих натуральних сирів і збільшити обсяги виробництва. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Семко Т. В. Технологія виробництва твердого сиру з використанням високотемпературної обробки молока / Т. В. Семко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2015. - Вип. 15, т. 1. - С. 181-186. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2015_15_1_25. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |