Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Семко Т. В. 
Технологія виробництва твердого сиру з використанням високотемпературної обробки молока / Т. В. Семко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2015. - Вип. 15, т. 1. - С. 181-186. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2015_15_1_25
Описано результати дослідження компромісних методів обробки молока (високотемпературних). Проблема, яка пов'язана з підвищенням якості та сиропридатності молока-сировини та вдосконаленням технологічного процесу виробництва натуральних твердих сирів, відноситься до найважливіших. Вирішення її надасть можливість скоротити тривалість технологічного процесу, розширити асортимент твердих натуральних сирів і збільшити обсяги виробництва.
  Повний текст PDF - 360.458 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Семко Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Семко Т. В. Технологія виробництва твердого сиру з використанням високотемпературної обробки молока / Т. В. Семко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2015. - Вип. 15, т. 1. - С. 181-186. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2015_15_1_25.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського