Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Гриньова Д. В. 
Збільшення приростів живої маси та збагачення жовтка яєць перепелів вітаміном Е / Д. В. Гриньова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2015. - Вип. 15, т. 1. - С. 147-151. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2015_15_1_20
Зазначено, що вітамін Е є природним антиоксидантом і сприяє підвищенню продуктивності птиці. Збагачення жовтка яєць перепелів вітаміном Е надає можливість покращити якість цих яєць і збільшити доступ даного антиоксиданту до раціону людини, особливо дітей. За допомогою збільшення вмісту вітаміну Е в кормах раціону вдалося позитивно вплинути на живу масу перепелів і збереженість поголів'я.
  Повний текст PDF - 305.181 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гриньова Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гриньова Д. В. Збільшення приростів живої маси та збагачення жовтка яєць перепелів вітаміном Е / Д. В. Гриньова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2015. - Вип. 15, т. 1. - С. 147-151. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2015_15_1_20.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського