Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Гриньова Д. В. Збільшення приростів живої маси та збагачення жовтка яєць перепелів вітаміном Е / Д. В. Гриньова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2015. - Вип. 15, т. 1. - С. 147-151. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2015_15_1_20 Зазначено, що вітамін Е є природним антиоксидантом і сприяє підвищенню продуктивності птиці. Збагачення жовтка яєць перепелів вітаміном Е надає можливість покращити якість цих яєць і збільшити доступ даного антиоксиданту до раціону людини, особливо дітей. За допомогою збільшення вмісту вітаміну Е в кормах раціону вдалося позитивно вплинути на живу масу перепелів і збереженість поголів'я. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гриньова Д. В. Збільшення приростів живої маси та збагачення жовтка яєць перепелів вітаміном Е / Д. В. Гриньова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2015. - Вип. 15, т. 1. - С. 147-151. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2015_15_1_20. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |