Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Атанасова В. В. Зміна властивостей сочевиці під час біоактивації / В. В. Атанасова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2015. - Вип. 15, т. 1. - С. 96-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2015_15_1_14 Показано, що сочевиця є досить розповсюдженою аграрною культурою, має багатий хімічний склад і є цінним джерелом рослинного білка. Обгрунтовано доцільність застосування сочевиці для пророщування. Вивчено зміну найбільш вагомих показників сочевиці в процесі пророщування, досліджено фракційний склад білків. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Атанасова В. В. Зміна властивостей сочевиці під час біоактивації / В. В. Атанасова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2015. - Вип. 15, т. 1. - С. 96-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2015_15_1_14. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |