Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Атанасова В. В. 
Зміна властивостей сочевиці під час біоактивації / В. В. Атанасова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2015. - Вип. 15, т. 1. - С. 96-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2015_15_1_14
Показано, що сочевиця є досить розповсюдженою аграрною культурою, має багатий хімічний склад і є цінним джерелом рослинного білка. Обгрунтовано доцільність застосування сочевиці для пророщування. Вивчено зміну найбільш вагомих показників сочевиці в процесі пророщування, досліджено фракційний склад білків.
  Повний текст PDF - 430.183 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Атанасова В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Атанасова В. В. Зміна властивостей сочевиці під час біоактивації / В. В. Атанасова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2015. - Вип. 15, т. 1. - С. 96-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2015_15_1_14.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського