Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Ялпачик В. Ф. Теплофізичні характеристики гарбузів, кабачків, кукурудзи молочної спілості і солодкого перцю та їх прогнозування / В. Ф. Ялпачик // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2014. - Вип. 14, т. 2. - С. 54-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2014_14_2_10 Мета роботи - розробка алгоритму розрахунку теплофізичних характеристик сільськогосподарської продукції. Надано співставлення розрахункових і знайдених в літературі експериментальних даних з питомої ефективної теплоємності, похибка не перевищує 8 - 10 % у всьому інтервалі температур. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ялпачик В. Ф. Теплофізичні характеристики гарбузів, кабачків, кукурудзи молочної спілості і солодкого перцю та їх прогнозування / В. Ф. Ялпачик // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2014. - Вип. 14, т. 2. - С. 54-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2014_14_2_10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |