Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Ялпачик В. Ф. 
Теплофізичні характеристики гарбузів, кабачків, кукурудзи молочної спілості і солодкого перцю та їх прогнозування / В. Ф. Ялпачик // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2014. - Вип. 14, т. 2. - С. 54-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2014_14_2_10
Мета роботи - розробка алгоритму розрахунку теплофізичних характеристик сільськогосподарської продукції. Надано співставлення розрахункових і знайдених в літературі експериментальних даних з питомої ефективної теплоємності, похибка не перевищує 8 - 10 % у всьому інтервалі температур.
  Повний текст PDF - 147.535 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ялпачик В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ялпачик В. Ф. Теплофізичні характеристики гарбузів, кабачків, кукурудзи молочної спілості і солодкого перцю та їх прогнозування / В. Ф. Ялпачик // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2014. - Вип. 14, т. 2. - С. 54-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2014_14_2_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ялпачик Володимир Федорович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського