Паляничка Н. О. 
Модель подрібнення жирової фази молока при імпульсній гомогенізації / Н. О. Паляничка // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 24-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2014_14_1_7
Надано модель подрібнення жирової фази молока у процесі імпульсної гомогенізації.
  Повний текст PDF - 139.636 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Паляничка Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Паляничка Н. О. Модель подрібнення жирової фази молока при імпульсній гомогенізації / Н. О. Паляничка // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 24-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2014_14_1_7.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського