Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Любенко Г. Д. Характеристика технології термостійкої начинки на основі молочної сировини з використанням пектину / Г. Д. Любенко, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 159-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_7_24 Мета роботи - розробка технології термостійкої молоковмісної начинки, де як структуроутворювачі використовують пектин і крохмаль. Обгрунтовано технологічні режими та параметри виробництва продукту. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Любенко Г. Д. Характеристика технології термостійкої начинки на основі молочної сировини з використанням пектину / Г. Д. Любенко, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 159-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_7_24. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |