Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Любенко Г. Д. 
Характеристика технології термостійкої начинки на основі молочної сировини з використанням пектину / Г. Д. Любенко, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 159-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_7_24
Мета роботи - розробка технології термостійкої молоковмісної начинки, де як структуроутворювачі використовують пектин і крохмаль. Обгрунтовано технологічні режими та параметри виробництва продукту.
  Повний текст PDF - 119.34 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Любенко Г.
  • Обозна М.
  • Перцевой Ф.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Любенко Г. Д. Характеристика технології термостійкої начинки на основі молочної сировини з використанням пектину / Г. Д. Любенко, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 159-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_7_24.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського