Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Сердюк М. Є. Зміна вмісту аскорбінової кислоти в плодах груші при тривалому зберіганні з використанням антиоксидантів / М. Є. Сердюк, Н. А. Гапріндашвілі // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 89-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_7_13 Досліджено вплив післязбиральної обробки антиоксидантними композиціями (АОК) природного походження на динаміку аскорбінової кислоти під час зберігання плодів груші. Встановлено, що обробка дослідними АОК сприяє її депонуванню. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сердюк М. Є. Зміна вмісту аскорбінової кислоти в плодах груші при тривалому зберіганні з використанням антиоксидантів / М. Є. Сердюк, Н. А. Гапріндашвілі // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 89-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_7_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |