Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Сердюк М. Є. 
Зміна вмісту аскорбінової кислоти в плодах груші при тривалому зберіганні з використанням антиоксидантів / М. Є. Сердюк, Н. А. Гапріндашвілі // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 89-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_7_13
Досліджено вплив післязбиральної обробки антиоксидантними композиціями (АОК) природного походження на динаміку аскорбінової кислоти під час зберігання плодів груші. Встановлено, що обробка дослідними АОК сприяє її депонуванню.
  Повний текст PDF - 127.988 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сердюк М.
  • Гапріндашвілі Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сердюк М. Є. Зміна вмісту аскорбінової кислоти в плодах груші при тривалому зберіганні з використанням антиоксидантів / М. Є. Сердюк, Н. А. Гапріндашвілі // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 89-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_7_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сердюк Марина Єгорівна (сільськогосподарські науки)
  • Гапріндашвілі Нона Арчилівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського