Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Юрченко С. Л. 
Розробка рецептурного складу плодово-ягідних начинок / С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 83-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_7_12
Досліджено властивості модифікованого кукурудзяного крохмалю та можливості його використання у складі плодово-ягідних начинок.
  Повний текст PDF - 297.876 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Юрченко С.
  • Колеснікова М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Юрченко С. Л. Розробка рецептурного складу плодово-ягідних начинок / С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 83-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_7_12.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського