Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Мілько Д. О. Методологічні принципи формування системи кормозабезпечення на основі збереження якості кормової сировини / Д. О. Мілько // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 3. - С. 19-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_3_5 Викладено основні принципи визначення параметрів операцій технологічних процесів кормозабезпечення, що найбільш впливають на збереженість поживних речовин в процесі їх заготівлі, зберігання та приготування. Введено поняття коефіцієнтів збереженості поживних речовин, використання яких надає можливість кількісної оцінки застосованих технологій і технічних засобів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мілько Д. О. Методологічні принципи формування системи кормозабезпечення на основі збереження якості кормової сировини / Д. О. Мілько // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 3. - С. 19-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_3_5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |