Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Сторожук Л. О. Аналіз дисперсних характеристик м’ясних продуктів електричними інтегральними методами / Л. О. Сторожук // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 2. - С. 23-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_2_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сторожук Л. О. Аналіз дисперсних характеристик м’ясних продуктів електричними інтегральними методами / Л. О. Сторожук // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 2. - С. 23-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_2_6. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |