Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Сторожук Л. О. 
Аналіз дисперсних характеристик м’ясних продуктів електричними інтегральними методами / Л. О. Сторожук // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 2. - С. 23-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_2_6
  Повний текст PDF - 192.786 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сторожук Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сторожук Л. О. Аналіз дисперсних характеристик м’ясних продуктів електричними інтегральними методами / Л. О. Сторожук // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 2. - С. 23-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_2_6.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського