Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Біленька І. Р. 
Дослідження процесу ферментації бульб топінамбура / І. Р. Біленька, Н. А. Лазаренко, О. В. Золовська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 2. - С. 97-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_2_10
  Повний текст PDF - 470.453 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Біленька І.
  • Лазаренко Н.
  • Золовська О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Біленька І. Р. Дослідження процесу ферментації бульб топінамбура / І. Р. Біленька, Н. А. Лазаренко, О. В. Золовська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 2. - С. 97-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_2_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Біленька Ірина Ремівна (технічні науки)
  • Лазаренко Наталя Анатоліївна (технічні науки)
  • Золовська Олена Василівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського