Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Kondratjuk N. 
Rheological properties of food film-forming gels on the basis of uroconate polysaccharides / N. Kondratjuk, Y. Pyvovarov, A. Padalka, Y. Polyvanov // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 86-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_9
  Повний текст PDF - 625.401 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Kondratjuk N.
  • Pyvovarov Y.
  • Padalka A.
  • Polyvanov Y.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Kondratjuk N. Rheological properties of food film-forming gels on the basis of uroconate polysaccharides / N. Kondratjuk, Y. Pyvovarov, A. Padalka, Y. Polyvanov // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 86-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пивоваров Євген Павлович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського