Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Крамаренко Д. П. 
Дослідження емульгуючих властивостей добавок гідробіонтів / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко, В. В. Дуб // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 77-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_8
  Повний текст PDF - 850.917 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Крамаренко Д.
  • Гіренко Н.
  • Дуб В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Крамаренко Д. П. Дослідження емульгуючих властивостей добавок гідробіонтів / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко, В. В. Дуб // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 77-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Крамаренко Дмитрий Павлович (технічні науки)
  • Крамаренко Дмитрий Павлович (технічні науки)
  • Крамаренко Дмитро Павлович (технічні науки)
  • Гіренко Наталія Ігорівна (технічні науки)
  • Дуб Володимир Васильович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського