Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Неклеса О. П. 
Визначення вологоутримуючої здатності харчових систем на основі альгінату натрію та полісахаридів / О. П. Неклеса, Є. О. Яранцева, П. П. Пивоваров, В. С. Вовк, К. В. Костигов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 64-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_7
  Повний текст PDF - 1.046 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Неклеса О.
  • Яранцева Є.
  • Пивоваров П.
  • Вовк В.
  • Костигов К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Неклеса О. П. Визначення вологоутримуючої здатності харчових систем на основі альгінату натрію та полісахаридів / О. П. Неклеса, Є. О. Яранцева, П. П. Пивоваров, В. С. Вовк, К. В. Костигов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 64-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Неклеса Ольга Павлівна (технічні науки)
  • Пивоваров Павло Петрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського