Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Снєжкін Ю. Ф. Обґрунтування режимів зневоднення яблук під час виробництва фруктових чипсів / Ю. Ф. Снєжкін, О. В. Гусарова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 55-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Снєжкін Ю. Ф. Обґрунтування режимів зневоднення яблук під час виробництва фруктових чипсів / Ю. Ф. Снєжкін, О. В. Гусарова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 55-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |