Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Снєжкін Ю. Ф. 
Обґрунтування режимів зневоднення яблук під час виробництва фруктових чипсів / Ю. Ф. Снєжкін, О. В. Гусарова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 55-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_6
  Повний текст PDF - 749.215 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Снєжкін Ю.
  • Гусарова О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Снєжкін Ю. Ф. Обґрунтування режимів зневоднення яблук під час виробництва фруктових чипсів / Ю. Ф. Снєжкін, О. В. Гусарова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 55-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Снєжкін Юрій Федорович (1947–) (технічні науки)
  • Гусарова Олена Віталіївна (1983–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського