Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Pavlyuk R. 
Sensational facts and the discovery of hidden forms of protein in mushrooms during the obtaining of nanoproducts in an easily digestible form / R. Pavlyuk, V. Pogarska, R. Tauber, V. Pavlyuk, M. Jasiurkowska // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 37-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_5
  Повний текст PDF - 466.861 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Pavlyuk R.
  • Pogarska V.
  • Tauber R.
  • Pavlyuk V.
  • Jasiurkowska M.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Pavlyuk R. Sensational facts and the discovery of hidden forms of protein in mushrooms during the obtaining of nanoproducts in an easily digestible form / R. Pavlyuk, V. Pogarska, R. Tauber, V. Pavlyuk, M. Jasiurkowska // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 37-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_5.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського