Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Pavlyuk R. Sensational facts and the discovery of hidden forms of protein in mushrooms during the obtaining of nanoproducts in an easily digestible form / R. Pavlyuk, V. Pogarska, R. Tauber, V. Pavlyuk, M. Jasiurkowska // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 37-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Pavlyuk R. Sensational facts and the discovery of hidden forms of protein in mushrooms during the obtaining of nanoproducts in an easily digestible form / R. Pavlyuk, V. Pogarska, R. Tauber, V. Pavlyuk, M. Jasiurkowska // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 37-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |