Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Чаговець В. В. 
Реалізація інноваційних підходів до навчання з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій / В. В. Чаговець, М. О. Чаговець // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 408-417. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_40
  Повний текст PDF - 322.085 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Чаговець В.
  • Чаговець М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Чаговець В. В. Реалізація інноваційних підходів до навчання з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій / В. В. Чаговець, М. О. Чаговець // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 408-417. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_40.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Чаговець Віта Віталіївна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського