Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Pogarska V. Natural healthful fruit and vegetable nanobeverages with а record amount of BAS for enterprises of restaurant business, tourism and fitness / V. Pogarska, V. Mykhailov, O. Poharskii, K. Balabai, I. Kakadii, T. Stukonozhenko // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 21-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Pogarska V. Natural healthful fruit and vegetable nanobeverages with а record amount of BAS for enterprises of restaurant business, tourism and fitness / V. Pogarska, V. Mykhailov, O. Poharskii, K. Balabai, I. Kakadii, T. Stukonozhenko // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 21-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_4. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |