Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Pogarska V. 
Natural healthful fruit and vegetable nanobeverages with а record amount of BAS for enterprises of restaurant business, tourism and fitness / V. Pogarska, V. Mykhailov, O. Poharskii, K. Balabai, I. Kakadii, T. Stukonozhenko // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 21-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_4
  Повний текст PDF - 482.652 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Pogarska V.
  • Mykhailov V.
  • Poharskii O.
  • Balabai K.
  • Kakadii I.
  • Stukonozhenko T.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Pogarska V. Natural healthful fruit and vegetable nanobeverages with а record amount of BAS for enterprises of restaurant business, tourism and fitness / V. Pogarska, V. Mykhailov, O. Poharskii, K. Balabai, I. Kakadii, T. Stukonozhenko // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 21-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_4.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського