Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Дюкарева Г. І. Особливості здійснення попереднього документального контролю та експеризи пастили в ході зовнішньоекономічних операцій / Г. І. Дюкарева, А. І. Романюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 391-407. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_39 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дюкарева Г. І. Особливості здійснення попереднього документального контролю та експеризи пастили в ході зовнішньоекономічних операцій / Г. І. Дюкарева, А. І. Романюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 391-407. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_39.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |