Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Рубанка К. В. 
Дослідження якості сухого екстракту кореня імбиру / К. В. Рубанка, В. А. Терлецька, А. Г. Абрамова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 301-310. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_31
  Повний текст PDF - 362.536 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Рубанка К.
  • Терлецька В.
  • Абрамова А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Рубанка К. В. Дослідження якості сухого екстракту кореня імбиру / К. В. Рубанка, В. А. Терлецька, А. Г. Абрамова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 301-310. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_31.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Рубанка Катерина Володимирівна (технічні науки)
  • Терлецька Віта Альбертівна (технічні науки)
  • Абрамова Асьят Георгіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського