Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Колтунов В. А. 
Швидкість охолодження плодів перцю солодкого технічної стадії стиглості / В. А. Колтунов, К. В. Калайда // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 284-292. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_29
  Повний текст PDF - 477.564 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Колтунов В.
  • Калайда К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Колтунов В. А. Швидкість охолодження плодів перцю солодкого технічної стадії стиглості / В. А. Колтунов, К. В. Калайда // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 284-292. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_29.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Калайда Катерина Василівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського