Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Камсуліна Н. В. 
Вивчення технологічних властивостей сумішей гідроколоїдів / Н. В. Камсуліна, Н. В. Мурликіна, А. І. Бударіна, М. О. Погорєлов, П. О. Бондаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 271-284. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_28
  Повний текст PDF - 387.666 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Камсуліна Н.
  • Мурликіна Н.
  • Бударіна А.
  • Погорєлов М.
  • Бондаренко П.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Камсуліна Н. В. Вивчення технологічних властивостей сумішей гідроколоїдів / Н. В. Камсуліна, Н. В. Мурликіна, А. І. Бударіна, М. О. Погорєлов, П. О. Бондаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 271-284. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_28.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Камсуліна Наталія Валеріївна (технічні науки)
  • Мурликіна Наталя Віталіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського