Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Онищенко В. М. 
Дослідження кількісних і якісних показників у технології субпродуктових смажених ковбас / В. М. Онищенко, Г. А. Селютіна, О. Б. Дроменко, А. В. Онищенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 263-270. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_27
  Повний текст PDF - 337.803 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Онищенко В.
  • Селютіна Г.
  • Дроменко О.
  • Онищенко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Онищенко В. М. Дослідження кількісних і якісних показників у технології субпродуктових смажених ковбас / В. М. Онищенко, Г. А. Селютіна, О. Б. Дроменко, А. В. Онищенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 263-270. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_27.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Онищенко Віталій Миколайович (технічні науки)
  • Онищенко В'ячеслав Миколайович (технічні науки)
  • Онищенко Володимир Михайлович (технічні науки)
  • Селютіна Галина Анатоліївна (технічні науки)
  • Дроменко Олена Борисівна (технічні науки)
  • Онищенко Андрій Володимирович (1981–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського