Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Онищенко В. М. Дослідження кількісних і якісних показників у технології субпродуктових смажених ковбас / В. М. Онищенко, Г. А. Селютіна, О. Б. Дроменко, А. В. Онищенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 263-270. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_27 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Онищенко В. М. Дослідження кількісних і якісних показників у технології субпродуктових смажених ковбас / В. М. Онищенко, Г. А. Селютіна, О. Б. Дроменко, А. В. Онищенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 263-270. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_27.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |