Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Дзюба Н. А. Оцінювання конкурентоспроможності борошняного кондитерського виробу "Бульбашка" / Н. А. Дзюба, Л. О. Валевська, І. М. Калугіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 116-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дзюба Н. А. Оцінювання конкурентоспроможності борошняного кондитерського виробу "Бульбашка" / Н. А. Дзюба, Л. О. Валевська, І. М. Калугіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 116-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |