Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Захаренко В. О. 
Вплив форми електродів і рецептурних компонентів на електропровідність дріжджового тіста / В. О. Захаренко, С. В. Сорокіна, Г. Б. Хайдова, С. О. Колієнко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 372-381. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_33
  Повний текст PDF - 616.987 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Захаренко В.
  • Сорокіна С.
  • Хайдова Г.
  • Колієнко С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Захаренко В. О. Вплив форми електродів і рецептурних компонентів на електропровідність дріжджового тіста / В. О. Захаренко, С. В. Сорокіна, Г. Б. Хайдова, С. О. Колієнко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 372-381. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_33.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Захаренко Віталій Олександрович (технічні науки)
  • Захаренко Володимир Олександрович (технічні науки)
  • Сорокіна Світлана Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського