Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Захаренко В. О. Вплив форми електродів і рецептурних компонентів на електропровідність дріжджового тіста / В. О. Захаренко, С. В. Сорокіна, Г. Б. Хайдова, С. О. Колієнко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 372-381. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_33 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Захаренко В. О. Вплив форми електродів і рецептурних компонентів на електропровідність дріжджового тіста / В. О. Захаренко, С. В. Сорокіна, Г. Б. Хайдова, С. О. Колієнко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 372-381. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_33.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |