Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Дубініна А. А. 
Дослідження кольору цукатів із редьки з використанням суб’єктивних та об’єктивних методів / А. А. Дубініна, Т. В. Щербакова, Г. А. Селютіна, Ю. М. Хацкевич, О. В. Виродова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 346-356. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_31
  Повний текст PDF - 392.672 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дубініна А.
  • Щербакова Т.
  • Селютіна Г.
  • Хацкевич Ю.
  • Виродова О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дубініна А. А. Дослідження кольору цукатів із редьки з використанням суб’єктивних та об’єктивних методів / А. А. Дубініна, Т. В. Щербакова, Г. А. Селютіна, Ю. М. Хацкевич, О. В. Виродова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 346-356. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_31.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дубініна Антоніна Анатоліївна (технічні науки)
  • Щербакова Тетяна Віталіївна (технічні науки)
  • Селютіна Галина Анатоліївна (технічні науки)
  • Хацкевич Юрій Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського