Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Дубініна А. А. Дослідження кольору цукатів із редьки з використанням суб’єктивних та об’єктивних методів / А. А. Дубініна, Т. В. Щербакова, Г. А. Селютіна, Ю. М. Хацкевич, О. В. Виродова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 346-356. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_31 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дубініна А. А. Дослідження кольору цукатів із редьки з використанням суб’єктивних та об’єктивних методів / А. А. Дубініна, Т. В. Щербакова, Г. А. Селютіна, Ю. М. Хацкевич, О. В. Виродова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 346-356. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_31.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |