Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Черно Н. К. Іммобілізація папаїну на глюкані дріжджів Saccharomyces cerevisiae / Н. К. Черно, К. І. Науменко, Д. П. Бордя // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 323-333. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_29 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Черно Н. К. Іммобілізація папаїну на глюкані дріжджів Saccharomyces cerevisiae / Н. К. Черно, К. І. Науменко, Д. П. Бордя // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 323-333. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_29.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |