Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Камбулова Ю. В. Фруктові та желейні мармеладні маси з глюкозою / Ю. В. Камбулова, Д. С. Матяс, Н. О. Оверчук, Т. C. Федій // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 256-270. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_23 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Камбулова Ю. В. Фруктові та желейні мармеладні маси з глюкозою / Ю. В. Камбулова, Д. С. Матяс, Н. О. Оверчук, Т. C. Федій // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 256-270. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_23.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |