Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Снєжкін Ю. Ф. 
Створення нових теплотехнологій отримання якісних фолатовмісних функціональних порошків / Ю. Ф. Снєжкін, Ж. О. Петрова, В. М. Пазюк, В. В. Дуб // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 80-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_9
  Повний текст PDF - 201.455 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Снєжкін Ю.
  • Петрова Ж.
  • Пазюк В.
  • Дуб В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Снєжкін Ю. Ф. Створення нових теплотехнологій отримання якісних фолатовмісних функціональних порошків / Ю. Ф. Снєжкін, Ж. О. Петрова, В. М. Пазюк, В. В. Дуб // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 80-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Снєжкін Юрій Федорович (1947–) (технічні науки)
  • Петрова Жанна Олександрівна (технічні науки)
  • Пазюк Вадим Михайлович (технічні науки)
  • Дуб Володимир Васильович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського