Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Біленька І. Р. 
Розробка композицій для виробництва концентрованої продукції з використанням пастернаку / І. Р. Біленька, Н. А. Лазаренко, Я. А. Голінська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 303-315. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_33
  Повний текст PDF - 778.91 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Біленька І.
  • Лазаренко Н.
  • Голінська Я.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Біленька І. Р. Розробка композицій для виробництва концентрованої продукції з використанням пастернаку / І. Р. Біленька, Н. А. Лазаренко, Я. А. Голінська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 303-315. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_33.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Біленька Ірина Ремівна (технічні науки)
  • Лазаренко Наталя Анатоліївна (технічні науки)
  • Голінська Яна Андріївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського