Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Біленька І. Р. Розробка композицій для виробництва концентрованої продукції з використанням пастернаку / І. Р. Біленька, Н. А. Лазаренко, Я. А. Голінська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 303-315. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_33 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Біленька І. Р. Розробка композицій для виробництва концентрованої продукції з використанням пастернаку / І. Р. Біленька, Н. А. Лазаренко, Я. А. Голінська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 303-315. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_33.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |