Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Шубіна Л. Ю. 
Динаміка якісних характеристик смажених ковбас у модифікованих оболонках під час зберігання / Л. Ю. Шубіна, О. В. Доманова, В. С. Дзигар // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 197-204. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_21
  Повний текст PDF - 305.116 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шубіна Л.
  • Доманова О.
  • Дзигар В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шубіна Л. Ю. Динаміка якісних характеристик смажених ковбас у модифікованих оболонках під час зберігання / Л. Ю. Шубіна, О. В. Доманова, В. С. Дзигар // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 197-204. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_21.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Доманова Олена Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського