Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Чаговець В. В. 
Проблеми формування інформаційно-освітнього середовищ а університету / В. В. Чаговець // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 513-520. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_57
  Повний текст PDF - 261.45 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Чаговець В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Чаговець В. В. Проблеми формування інформаційно-освітнього середовищ а університету / В. В. Чаговець // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 513-520. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_57.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Чаговець Віта Віталіївна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського