Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Чаговець В. В. Проблеми формування інформаційно-освітнього середовищ а університету / В. В. Чаговець // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 513-520. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_57 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Чаговець В. В. Проблеми формування інформаційно-освітнього середовищ а університету / В. В. Чаговець // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 513-520. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_57.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |