Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Захаренко В. О. 
Відновлення розподілу пор у шкіряних виробах / В. О. Захаренко, О. Г. Дьяков, Ж. В. Воронцова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 479-487. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_53
  Повний текст PDF - 294.862 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Захаренко В.
  • Дьяков О.
  • Воронцова Ж.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Захаренко В. О. Відновлення розподілу пор у шкіряних виробах / В. О. Захаренко, О. Г. Дьяков, Ж. В. Воронцова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 479-487. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_53.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Захаренко Віталій Олександрович (технічні науки)
  • Захаренко Володимир Олександрович (технічні науки)
  • Воронцова Жанна Вадимівна (педагогічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського